Menu Sluiten

Ingericht op leren ontwikkelen!

De Windroos is een school vol leven. Gezellig & modern in een groene omgeving met veel ruimte. Leren is hier geen monoloog. Leren is niet stilzitten en zwijgen. Leren is samen ontdekken, experimenteren en toepassen. Actief leren gaat verder dan memoriseren. Begrijpen en kunnen toepassen. Daar gaat het om.

De Windroos is is een school met een uitgestrekt en groen domein. Wij bieden een groot aanbod aan speelkoffers en leermiddelen, mogelijkheden tot voetbal, basketbal, trampolinespringen, klimmen en klauteren…

Binnen heeft elk leerjaar een gezellige, ruime, moderne klas, voorzien van digitale borden en de nieuwe onderwijsmiddelen & -methodes. Ook onze kleuterklassen zijn ruim en uitgerust met leerrijke hoekjes vol stimulerend speelgoed en ander materiaal. Regelmatig komen leerrijke projecten, uitstapjes naar musea of toneel, tot zelfs lessen in de natuur & meerdaagse openluchtklassen aan bod. Wanneer de lessen dit vereisen, beschikken we zelfs over voldoende laptops om met de volledige klas aan de slag te gaan. Wij maken leren leuk!