GO! basisschool De Windroos | H. Consciencestraat 1B | 8550 Zwevegem
056 75 85 51

Missie

WIE ZIJN WE?

GO!

Bij GO! basisschool De Windroos streven we ernaar een warme en familiale omgeving te creëren waar elk kind zich geliefd en gewaardeerd voelt. We geloven in een persoonlijke aanpak die gericht is op de totale persoonlijkheid van elk kind.

We maken gebruik van verschillende werkvormen en benaderingen om ervoor te zorgen dat elk kind optimaal kan leren en groeien. We bieden een rijke omgeving aan waarin actief leren, samenwerking en creativiteit worden aangemoedigd.

We werken nauw samen met ouders waarbij we open communiceren en betrokkenheid stimuleren.

Daarnaast hechten we veel waarde aan onze groene omgeving. We geloven dat contact met de natuur essentieel is voor het welzijn en ontwikkeling van kinderen. Onze school wordt omringd met een groene, inspirerende omgeving die de verbeelding prikkelt en ruimte biedt voor ontdekking en avontuur. De ontdekklas en buitenklas zijn vaste waarden in onze organisatie.

Onze missie is om elke leerling te ondersteunen en te inspireren op hun reis naar zelfontdekking, groei en succes. We erkennen en respecteren de unieke behoeften en talenten van elk kind en streven ernaar om hen te ondersteunen en te begeleiden op hun individuele leerpad. We streven ernaar een stevige basis te leggen voor elk kind, waarbij we de lat hoog leggen en hen uitdagen om hun volledige potentieel te bereiken.